The Sims 3 KOLEKCJA [PL] [v1.67.2] [STORE do 17.08.2014] [ISO]
Hej, przy instalacji zwierzaków wyskakuje informacja że gra the sims 3 jest uszkodzona, przy poprzednich dodatkach nie bylo tego problemu :(
Odpowiedz
Instalowane wszystko było tak jak w instrukcji ?

Usuń wszystko i zainstaluj ponownie, najlepiej także usun wpisy rejestru dotyczące the Sims 3 i EA. W internecie znajdziesz poradnik co i gdzie jest.

A i przed instalacją w programie torrentowym prawym na torrenta i wybierz ponowne sprawdzanie a by sprawdzić czy wszystkie pliki są prawidłowo pobrane :)

Pozdrawiam!
Odpowiedz
Dzięki za szybką odpowiedź :)
Odinstalowałam wszystko i sprawdzam plik w torrencie jednak już widzę że odrzucono 31mb (3 błędy bufora)
powinnam pobrać jeszcze raz?
Odpowiedz
Udalo mi się zainstalować dodatki, crack podmieniony a podczas uruchamiania gry pokazuje się błąd- nastąpił błąd podczas uruchamiania. Zobacz szczegóły w dzienniku...
Co schrzaniłam?:D
Odpowiedz
A sprobuj uruchomic grę bez launchera, w tym celu prawym na ikonke sims potem właściwości następnie wybieramy "otwórz lokalizację pliku" a następnie jak pojawi nam się folder z plikami, uruchamiamy plik "TS3W.EXE"

Jak sprawdzisz to daj znać :P
Odpowiedz
(29-Paż-2017, 19:40:11)kamil445 napisał(a): A sprobuj uruchomic grę bez launchera, w tym celu prawym na ikonke sims potem właściwości następnie wybieramy "otwórz lokalizację pliku" a następnie jak pojawi nam się folder z plikami, uruchamiamy plik "TS3W.EXE"

Jak sprawdzisz to daj znać :P

już tego próbowałam, niestety tam jeszcze inny błąd - nieudana inicjalizacja usługi
Odpowiedz
Hmmmm....

Przed instalacją był czyszczony rejestr ?

A próbowałas uruchamiać z wyłączonym antywirusem ?

Jaki to system ? Jest aktualny ?

Microsoft .NET Framework 4.6.1 Polski lub nowszy jest zainstalowany ?

Również Microsoft C++ Redistributable 2010 oraz nowsze są zainstalowane ??

DirectX 9.0c aktualny ? oraz był kiedykolwiek instalowany ?

Jakiekolwiek gry były uruchamiane ? i działały bez problemów ?

Właśnie zakończyłem instalację i u mnie wszystko działa bez żadnego problemu :/
Odpowiedz
(29-Paż-2017, 20:23:57)kamil445 napisał(a): Hmmmm....

Przed instalacją był czyszczony rejestr ?

A próbowałas uruchamiać z wyłączonym antywirusem ?

Jaki to system ? Jest aktualny ?

Microsoft .NET Framework 4.6.1 Polski lub nowszy jest zainstalowany ?

Również Microsoft C++ Redistributable 2010 oraz nowsze są zainstalowane ??

DirectX 9.0c aktualny ? oraz był kiedykolwiek instalowany ?

Jakiekolwiek gry były uruchamiane ? i działały bez problemów ?

Właśnie zakończyłem instalację i u mnie wszystko działa bez żadnego problemu :/
rejestr nie był czyszczony może to przyczyna..
Microsoft .NET Framework 4.6.1 , Microsoft C++ Redistributable , DirectX 9.0c jest, mam simsy 4 i one działają bez problemu.
system windows 7
Odpowiedz
W moje dokumenty usuń folder Electronic Arts (To usunie save! możesz ew na pulpit skopiować) i sprawdź czy działa.

Jeżeli nie to pozostaje czyszczenie rejestru w sensie usunięcie gry (ponownie) i usunięcie wpisów z rejestru.
a i nie zapomnij usunąć pozostałości po grze w przypadku reinstalacji z miejsa gdzie jest zainstalowana (domyślnie to "C:\Program Files (x86)\Electronic Arts")

Najlepiej spróbuj tego co tu jest zamieszczone:

https://weronikasims.wixsite.com/mysimsb...cjalizacja


Jeżeli sie uda (lub nie) napisz tutaj, jestem ciekawy co powoduje ten problem.
Odpowiedz
(29-Paż-2017, 20:35:19)kamil445 napisał(a): W moje dokumenty usuń folder Electronic Arts (To usunie save! możesz ew na pulpit skopiować) i sprawdź czy działa.

Jeżeli nie to pozostaje czyszczenie rejestru w sensie usunięcie gry (ponownie) i usunięcie wpisów z rejestru.
a i nie zapomnij usunąć pozostałości po grze w przypadku reinstalacji z miejsa gdzie jest zainstalowana (domyślnie to "C:\Program Files (x86)\Electronic Arts")

Najlepiej spróbuj tego co tu jest zamieszczone:

https://weronikasims.wixsite.com/mysimsb...cjalizacja


Jeżeli sie uda (lub nie) napisz tutaj, jestem ciekawy co powoduje ten problem.
Przy uruchamianiu z pominięciem launchera pojawia się ten błąd (0x0175dcbb)
przeglądam rozwiązania ze strony którą podlinkowałeś, rozwiązanie nr. 2 - wszystko jest jak jak powinno więc jutro spróbuję sposób 1, zobaczymy co z tego będzie :)

Aktualizacja i usunięcie folderu EA nie pomogło, jak pomyślę o odinstalowywaniu i instalowaniu na nowo przez cały dzień .. :D
Nie mam pojęcia w czym może być problem :(
Odpowiedz
Stawiam na wpisy w rejestrze :/

Czyli reinstalacja grry i usunięcie wpisów ręcznie bądź programem CCleaner.

Dopiero potem instalacja gry na nowo :/
Odpowiedz
launcher nie dziala
Odpowiedz
Nie działa czyli co?

Pojawia się jakaś informacja?
Jaki system? Aktualny? Były wcześniej instalowane simsy 3??
Odpowiedz
Czy podczas prób uruchomienia launchera był uruchomiony Origin? jeśli tak - spróbuj go wyłączyć.
Alternatywnie, jeżeli nie musisz aktywować custom content, możesz spróbować uruchomić simsy z pominięciem launchera (link: https://weronikasims.wixsite.com/mysimsb...s-limitter)
___________________________________
Osobnik cierpi na simsoholizm since: 2014
Odpowiedz
instalowalem na Windows 10
odinstalowalem simsy i jade z nimi na nowo :)

instrukcja instalacji dodatkow jest zakonczona na the sims 3 w plenerze a co z reszta dodatkow ktore ida kolejno po tym tytule ?
niektore dodatki po wczesniej wspomnianym dodatku nie zawieraja zadnych patchy ani folderow z gra tylko 3 foldery miedzy innymi folder Orgin ?
Odpowiedz


[-]
Szybka odpowiedź
Wiadomość
Wpisz tutaj swoją odpowiedź.

Weryfikacja przeciw botom

Wybierz numer: 1
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości